Ons team

Over Bernard Wesseling

De oprichter van SolarWoodle, Bernard Wesseling, is opgegroeid met duurzame idealen als zoon van een predikant. Na zijn opleiding aan de MTS in Ede en zijn werk als softwareprogrammeur bij NXP Semiconductors, voltooide hij een studie ontwikkelingssamenwerking in Wageningen. Tijdens zijn reizen, voornamelijk in Afrika, ontdekte hij dat de oorzaak van klimaatverandering grotendeels in de rijkere landen ligt. Dit inspireerde hem om zijn passie voor duurzame techniek in te zetten tegen klimaatverandering.

Alles wat we besparen op uitstoot en grondstoffen heeft directe impact op landen die niet de middelen hebben om klimaatverandering aan te pakken. Bernard’s kracht ligt in zijn creativiteit, humor en klantspecifieke aanpak, waarmee hij streeft naar een duurzame toekomst voor iedereen.

Over SolarWoodle™

Bij SolarWoodle zijn we een hecht en enthousiast team dat elke dag met veel plezier werkt aan duurzame verlichting. Iedereen in ons team heeft zijn eigen talenten en expertise, en samen bedenken we de meest innovatieve en milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen. We zijn allemaal gedreven om bij te dragen aan een groenere toekomst. Met SolarWoodle krijg je niet alleen geweldige producten, maar ook de passie en zorg van een team dat echt om duurzaamheid geeft.

Play Video

Onze Woodles™ in de praktijk

Toepassingen van onze lichtoplossingen bij uiteenlopende klanten.