Over ons

SolarWoodle:

DUURZAAMHEID IS ONze PASSiE!

Duurzaamheid is onze passie! Niet alleen met ons product, maar ook met ons productieproces. We willen dat onze ‘footprint’ zo klein mogelijk is.

 Omdat we ook economisch duurzaam zijn, hebben we veel lokale partners waarmee we samen een goed product kunnen maken.  Hierdoor hebben we ons transportbeweging zeer geminimaliseerd en is ons productieproces vrijwel afvalvrij.

De SolarWoodles zijn momenteel in gebruik bij meer dan 150 klanten. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 OVER BERNARD WESSELING

De oprichter van SolarWoodle, Bernard Wesseling, groeide op met duurzame idealen als zoon van een predikant. Na liefdadigheidswerk in Afrika te hebben gedaan, begon hij te werken als programmeur bij NXP Semiconductors. Deze ervaring heeft hij gebruikt bij de ontwikkeling van biogasinstallaties voor ontwikkelingslanden in Afrika en vanaf 2015 bij de ontwikkeling van de elektronica voor SolarWoodle. Zijn kracht is zijn creativiteit en klantspecifieke aanpak!

Neem direct contact op met Bernard via 0318 750080!

OVER GEERT NIJKAMP
Geert Nijkamp groeide op op het platteland en heeft de natuur in zijn hart. Hij heeft als freelancer gewerkt voor +100 exportbedrijven. Hij woonde ruim 13 jaar in Zuid-Spanje waar hij zag hoe zonne-energie een grote bijdrage kan leveren aan een beter milieu. Met de SolarWoodles hebben we de kans om een ​​bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Geert zijn kracht is zijn strategische en gestructureerd aanpak. Geert zal zich vooral  op export richten!

 

Neem direct contact op met Geert via 0638727868!