Over ons

SolarWoodle:

DUURZAAMHEID IS ONze PASSiE!

Duurzaamheid is onze passie! Niet alleen met ons product, maar ook met ons productieproces. We willen dat onze ‘footprint’ zo klein mogelijk is.

 Omdat we ook economisch duurzaam zijn, hebben we veel lokale partners waarmee we samen een goed product kunnen maken.  Hierdoor hebben we ons transportbeweging zeer geminimaliseerd en is ons productieproces vrijwel afvalvrij.

De SolarWoodles zijn momenteel in gebruik bij meer dan 150 klanten. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 OVER BERNARD WESSELING

De oprichter van SolarWoodle, Bernard Wesseling, groeide op met duurzame idealen als zoon van een predikant. Na  de MTS in Ede en als softwareprogrammeur bij NXP Semiconductors heeft hij een studie ontwikkelingssamenwerking afgerond in Wageningen. Tijdens zijn reizen in voornamelijk Afrika kwam hij erachter dat de oorzaak van klimaatverandering in de rijkere landen ligt. Daarom  is het zijn passie om middels duurzame techniek klimaatverandering tegen te gaan. Alles wat we besparen op uitstoot en grondstoffen heeft direct gevolg in landen die niet de middelen hebben om klimaatverandering aan te pakken. Zijn kracht is zijn creativiteit, humor en klantspecifieke aanpak!

Bel Bernard op 0318 750080!