Dat kan niet! Bestaat niet! Hoe vaak ik dit al gehoord heb? Heel vaak. Maar goed dat ik er niet naar luister ๐Ÿ˜‚.

Want we zijn in 2023 weer gegroeid als kool! Hoe we dat doen?

Zie hier:

– Keten in de hand

Uiteraard werken we met #leveranciers die tegen een stootje kunnen. Want we gaan hard. Dus snelle leveranciers waar we eerlijk voor betalen: die moeten we hebben. Dus zitten we direct op de inkoop en voorraadbetrouwbaarheid. Thanks Marijke Hoefakker van Santen ! Resultaat? Levertijden van soms minder dan een week (op bestaande modellen). 

– Sales: kwaliteit en persoonlijke aanpak!

Wij gaan voor kwaliteit. En dan echt top. Dus ook reparaties voeren we snel en netjes uit. En als we het niet kunnen vanwege een nieuw probleem zetten we alles op alles om het op te lossen. 

Daarnaast krijg je ons team. Die voor jou gaat. Je krijgt de Woodle en onze aanpak als cadeautje. Zodat jij geen zorgen hebt! En dan blijven mensen maar terugkomen, want bestellen bij SolarWoodle: Pioneers in Eco-lighting! Is een feestje!

– Automatiseren kun je leren! 

Boekhouding? Besteden we heel weinig tijd aan. Leveranciers sturen hun facturen direct in onze boekhouding. Uiteraard zitten we ook hier bovenop, en kunnen we snel sturen. Betalingen doen we zelf, maar alles staat klaar en we hebben perfect overzicht. Thanks Alfa Accountants en Adviseurs Ede . En malings? Hebben we ook een leuke club voor. Thanks Mick Lodder !

– Koude acquisitie? Forget it. 

Doen we zo min mogelijk tenzij geautomatiseerd. Of leuke berichten op LinkedIn . Het kanaal voor koude acquisitie. Voor de rest? Geen #tijd aan besteden. Dus geen Google Ads. Meer zichtbaarheid? Vast. Meer relaties: absoluut.
Mensen beslissen om te kopen. Dus, we gaan voor de mensen die beslissen. 

– Enthousiasme werkt!

Ja, soms sta ik zelf te knutselen op de vloer. Want hรจ, dat werkt toch motiverend? We gaan er samen voor. Als team met onze leveranciers en klanten. Knallen naar die #duurzame wereld. #energietransitie ? Zijn we al 8 jaar mee bezig. Niet lullen maar poetsen. De Woodles dan!

Wij gaan door want Nederland en de rest kan nog veel duurzame, mooier, beter en vooral leuker!